Contact

Betalingen en het contact dat daarbij komt kijken

Heb je vragen over de status van jouw bestelling? Dan kun je een mail sturen naar het adres dat in de orderbevestiging staat. Heb je die niet gezien, kijk dan even in je spamfilter. Ben je van plan om vaker bestellingen bij ons te plaatsen, dan is het verstandig om direct even in te stellen dat wij een veilige afzender zijn. Dan komen de volgende mails niet meer in de spam terecht.

leovegascasino

Voor alle andere vragen verwijzen we je graag eerst naar de FAQ op de webwinkel zelf. Je vindt de FAQ naast het winkelwagentje in de rechterbovenhoek. De meeste vragen worden hier beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij, scroll dan omlaag binnen de FAQ. Onder in beeld zie je vervolgens staan hoe je contact op kunt nemen via een contactformulier. We antwoorden altijd binnen 24 uur, behalve tijdens het weekend. Dan zijn we wisselend actief omdat we ook nog een gezin hebben, en katten natuurlijk!

 

Betalingen via KattenFoto

KattenFoto heeft ervoor gekozen om een groot aantal betaalopties open te stellen voor de klanten. Je kunt direct betalen via iDeal, PayPal, Visa en Maestro. Op die manier wordt de order direct verwerkt, wat in feite betekent dat je de bestelling eerder ontvangt dan mensen die andere betaalmogelijkheden kiezen.

Betaal je via de bank, gebruik dan het ordernummer of het klantnummer. Deze vind je in de mail met de orderbevestiging. Het verwerken van deze betalingen duurt ongeveer 24 uur. Deze tijd moet opgeteld worden bij de verwachte levertijd van de producten, we hebben dit nog niet in het systeem zelf kunnen verwerken.

De laatste betaaloptie die we aanbieden, is betalingen via Klarna. In dat geval sluit je een overeenkomst met Klarna en betaal je pas wanneer je de bestelling ontvangen hebt. Klarna geeft ons direct groen licht wanneer jouw kredietcheck goedgekeurd is. Dit duurt doorgaans seconden, deze bestellingen worden dus ook sneller verzonden!

 

Retourzendingen

Ben je niet tevreden over de kwaliteit van het product of de lijst? Dan kun je binnen 14 dagen het product terugsturen zonder opgaaf van reden. Wanneer het product onbeschadigd teruggekomen is, boeken we direct het geld terug dat je betaald hebt. Dit kan maximaal drie werkdagen duren. We houden ons het recht voor om de geretourneerde foto te gebruiken op beurzen of binnen de mogelijkheden om promotie te maken voor KattenFoto. Dit gebeurt niet via de media. Je komt jouw foto dus niet tegen in de krant of op televisie: De foto’s worden alleen op kleine schaal getoond om geïnteresseerden te laten zien welk product we nou precies aanbieden en wat de mogelijkheden zijn. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan expliciet aan bij het retour zenden van het product dat je van ons ontvangen hebt.